Ontdek Marrakech & yoga en Ayurveda

Ontdek Marrakech & yoga met Caroline en Gitty
ma 7 sept- za 12 september

Wil jij je ook weer verwonderen als een kind. Je ogen uitkijken, en intens genieten en tegelijkertijd alles wat je meemaakt ook in rust verwerken.

Marokko heeft ons hart gestolen. De prachtige natuur, het heerlijke eten, de glimlach van de mensen, en de totaal andere wereld waar je op maar 4 uur vliegen terecht komt.
Een week genieten in avontuurlijk Marokko en op een werkelijk fantastische plaats yoga doen.

Wat kan je verwachten

Maandag 7 September vliegen we om 15:15 en komen we aan om 18:05.
We reizen naar de prachtige Riad van Ank, welke we geheel voor onze groep afgehuurd hebben. Midden in Marrakech, daar waar je direct buiten de poort de gezellige soek (Arabische markt) vindt, maar binnen de poort een oase van rust ervaart.

De prachtige kamers delen we met elkaar en alle deuren zijn open, alleen de toegangspoort gaat op slot. Een veilige haven in de hectiek en met ruimte op het dakterras om yoga te doen. Ook is er binnen een ruimte met haardvuur waar de lessen gegeven kunnen worden, mocht er een mindere dag tussen zitten.
Elke ochtend rustig wakker worden en dan op avontuur met Caroline. Ze weet de beste winkeltjes, maakt de mooiste deals, en kan je helpen met het vinden van de mooiste dingen. Caroline maakt ook praatjes met iedereen, en kent inmiddels veel mensen. Hierdoor loop je niet meer rond als toerist, maar duik je echt het wereldje in. Een dag fietsen, wat echt heel bijzonder is. Lekker eten bij La Familia, de beroemde taartjes van Le Jardin…., alleen het leukste en alles inclusief.

Vol met indrukken kom je eind van de middag weer bij onze eigen Riad aan. Lekker thuis thee drinken, alleen of met de groep, op het dak terras, of ergens op een stil eigen plekje. Alle prikkels verwerk je in de zachte flow/ restorative of yinles, die Gitty geeft. Daarnaast geeft ze op 3 dagen een lecture over yoga en Ayurveda. Hoe pas je yoga en Ayurveda het praktisch thuis toe in je leven? Zak lekker weg in de kussens en geniet.

Dag in de natuur & hammam

Op donderdag gaan we een hele dag de stad uit. Deze dag genieten we van rust en natuur en bieden we je de gelegenheid om een traditionele hammam sessie te ondergaan. In de schaduw van olijfbomen, is de traditionele spa La Ferme Berbere volledig gewijd aan natuurlijke schoonheidsverzorging met de producten van de aromatische organische tuin van de vallei van Ourika. Lekker boekje lezen aan het zwembad, en een dynamische yogales in de mooie tuin daar.

Vertrek op zaterdag 12 September. Je kan volledig ontspannen, want alles wordt verzorgd. Caroline zorgt dat we allemaal weer veilig op tijd op het vliegveld staan.

Wat zit er bij de retreat inbegrepen:
• 6 dagen in Marokko met 3 heerlijke maaltijden per dag
• 5 overnachtingen in de meest sfeervolle Riad midden in Marrakech
• kruidenthee en mineraal water
• alle yoga sessies (1 x per dag)
• alle lectures (3 dagen)
• dag spa met hammam van La Ferme Berbere buiten de stad
• fiets tocht in Marrakech met gids
• uitgebreide lunch bij de beroemde La Familia
• koffie/ thee tafel bij Le Jardin
• alle transfers in Marokko / je hoeft je nergens meer druk over te maken

Prijs
• € 995,- p.p. en er is maar plaats voor 10 mensen.
Alles inclusief, behalve de vlucht, tips voor de lieve mensen daar, eventuele massages en speciaal drankjes.

VLUCHT
Vlucht Transavia
maandag 7 sept 15.15 uur-18.05 aankomst
zaterdag 12 sept 11.00 uur-15.45 aankomst
• € 165,- p.p. ongeveer. Vlucht boeken bij Transavia vanuit Amsterdam. Zo hebben we allemaal dezelfde vlucht en tijden, wat heel erg handig is voor ons mooie programma.