Retreats Marokko

Groep Wahé retreat in Marokko

Retreats en Ayurveda cursussen in Marokko


Wil jij je ook weer verwonderen als een kind? Je ogen uitkijken, intens genieten en tegelijkertijd alles wat je meemaakt ook in rust verwerken. Marokko heeft mijn hart gestolen. De prachtige natuur, het heerlijke eten en de glimlach van de mensen. Na nog geen vier uur vliegen stap je een magische wereld binnen.

Ga je mee naar Marokko?

Ik heb al meerdere retreats gegeven in Marokko.

Ken je dat gevoel? Dat je je zo klein en nietig kan voelen in de natuur en dat je je tegelijkertijd een onderdeel van het grotere geheel voelt? Precies vanwege dat gevoel brengen we onze practise naar de Sahara Desert, maar ook de Agafay Desert is prachtig.

Het Atlas gebergte, ook zo wonderschoon. We openen de ochtenden met meditatie, chanten, kriya’s, pranayama en asana. We reizen, delen de filosofie en komen weer tot rust in de avond met restorative houdingen.

Ayurveda lectures delen in Marrakech of dicht aan zee bij Essaouira…. ik ben gewoon verliefd op Marokko.

Samen met een intiem groepje, ver weg van het leven dat we kennen, kun we weer in totale verwondering vallen.

Zo gauw er weer nieuwe plannen en data zijn, dan zet ik het gelijk op de website. Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte. Elke keer zitten de reizen binnen korte tijd vol. Ik snap dat!

Wensen? Dromen? Stuur een berichtje

Wahé voor Marokko.