Over Wahé

Gitty de Gier_Over Wahé_Oprichtster

‘May we all radiate our authentic beauty to support the happiness of all beings’, Gitty


Gitty

* 30 jaar ervaring met yoga als levenspad
* Gespecialiseerd in Vedisch counseling, Grote passie voor de klassieke werken en van daaruit een grote liefde voor de‘psychologie’ van yoga en Ayurveda. 
* Gediplomeerd yoga en Ayurveda teacher

Met een vader als yogi, was ik op mijn twintigste al geïnspireerd om mijn eerste yoga teacher training te volgen. Elke donderdagochtend spijbelde ik van de kunstacademie om yoga te bestuderen en te beoefenen. Sindsdien heb ik menig teachertraining, cursussen en workshops gevolgd bij de meest mooie (internationale) leraren, waaronder de Sva-Dharma met Katiza Satya en Sahaj.

Ik ben gefascineerd door de vraag Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Ik heb het verlangen het leven echt te kennen.  Yoga is voor mij een pad naar oneness, heelheid, verbinding, waarheid, vrijheid en innerlijke wijsheid.

Bewustwording van het bewustzijn op vormloos niveau en tegelijkertijd geeft het samen met Ayurveda zoveel praktische handvaten hoe het hier te doen. In het leven zelf, als het leven zelf.

Over Wahé_Vader Gitty de Gier en Gitty de Gier yoga

Ik hou met heel mijn hart van mijn dagelijkse beoefening van stilte, overgave en verbinding. Ik cultiveer hiermee een diepe relatie met mezelf, met anderen en het grotere geheel. Veel mensen zijn de werkelijke connectie met hun hart en diep innerlijk weten kwijt geraakt. Ze horen het wel zachte fluisteren, maar weten er niet meer naar te handelen. Juist dit gedeelte heeft mijn grootste vuur.

Gitty de Gier vertelt over zichzelf en over Wahé en de oprichting

Binnen de Ayurveda wordt ware gezondheid aangeduid met de term Svastha, hetgeen betekent ‘staan in je ware zelf’. De eerste keer dat ik dit hoorde wist ik dat ik iets gevonden had, wat ik nooit meer kwijt wilde. De schoonheid van de kennis, de wijsheid, zo gericht op het individu en zonder starre regels.

Groep Retreat over Wahé
Wahé logo

Wahé betekent Yay, Wonderful!

De naam Wahé komt van Wahe Guru.
GuRu betekent van
Gu de duisternis van onwetendheid naar
Ru het licht van waarheid, kennis en verlichting.

Guru zie je subtiel terug in het logo van Wahé. Een cirkel, waarbij de linkerkant iets donkerder is dan de rechterkant.

Er is een oceaan van kennis en natuurlijke wijsheid en ik ben zo dankbaar dat ik dit met jullie mag delen. We zijn allemaal onze eigen healers, we hebben enkel de juiste tools nodig.

Wahé, Gitty

Het heeft mijn passie de prachtige, oude wijsheid van yoga & Ayurveda op een moderne, toegankelijke manier te brengen. Met yoga en Ayurveda leren we onszelf ten diepste kennen. Ik doe niks liever dan jou daarbij begeleiden.