Overzicht yoga en Ayurveda retreats

Wahé_Retreats_Verbinding vinden met de natuur in Marokko

Leven in een staat van Wahé

Retreat betekent letterlijk ‘jezelf terugtrekken’. Met een retreat neem je afstand van het dagelijkse leven, zodat er ruimte is voor reflectie. Een vaak transformerende ervaring en daarmee geen onnodige luxe. Naast de yoga- en meditatiesessies biedt Wahé een holistisch programma. Er is aandacht voor zelfonderzoek, stilte, leefstijl, voeding en verbinding met de natuur. 

Ontdek de yoga en Ayurveda retreats van Wahé.


Op een retreat hoef je geen nieuwe vrienden te maken. Je hoeft niet gezellig te zijn. Je hoeft niet eens in elkaars gezelschap te eten. Je kan en mag je altijd terugtrekken en de groep is er voor de momenten dat je weer gezelschap of een klankbord zoekt. 

Ik kan ook een enorme eenling zijn en ik weet daardoor goed iedereen zijn privacy te garanderen en daar alle ruimte voor te geven. Het is hier veilig, bij Wahé. Voor heel veel lachen, genieten, maar ook voor terugtrekken en opruimen door boos of verdrietig zijn. 

Ga je met mij mee op retreat, dan heb ik nergens een oordeel over. Je kan gewoon ZIJN, met al je onbalans en imperfecties. Ik ken het en ik weet dat dat niet is wie je werkelijk bent. Ik ga je wel heel veel tools geven om terug te keren naar dat vreugdevolle, gelukkige midden. 

Licht zijn, betekent verbonden en waarachtig zijn. Steeds weer. Met alles wat er is. Iedereen zakt uiteindelijk in een groot gevoel van kracht, geluk, nederigheid en dankbaarheid. Voel je welkom het eens te ervaren.

Yoga en Ayurveda retreat Mallorca

Yoga & Ayurveda retreat – Mallorca 2024 – Maruti & Gitty – 1 plekje

16 – 22 april 2024

Maruti en Gitty delen hun liefde voor Ayurveda en YOGA met jou. Een retreat met heel veel persoonlijke aandacht (max 9 personen) 

Ervaar hoe jij Ease & Joy kunt brengen in alle aspecten van je leven door met de elementen binnen en buiten je lichaam te werken. Je krijgt een diepgaand begrip van de 5 elementen en de kosmische natuurwetten. Je gaat het herkennen, voelen, ervaren, beleven, zien, harmoniseren, balanceren, zodat jij de vreugde en rust kan voelen die je in essentie bent.

Retreat met het licht op éénzijn – yoga retreat met Loed – Bodhi Bhavan – Hoog in de bergen van Portugal

12 – 19 oktober 2024

Ben je geïnteresseerd in het volledige pad van yoga en wil je yoga meer integreren in je dagelijks leven? Geniet van een prachtige omgeving en stilte en kom naar dit yoga retrait in samenwerking met Loed Rakels

Yoga retreats in Portugal
Ayurveda retreat in het Lichthuis Zandvoort aan Zee_ Wahé_24 november tot 27 november 2022

Ayurveda en jouw unieke constitutie retreat – Het Lichthuis – Zandvoort aan zee

24 – 26 november 2023 (VOL)
8 – 10 maart 2024 (VOL)
15 – 17 november 2024

Ga je mee op zelfonderzoek aan de hand van de vijf elementen? Je leert de belangrijkste basisprincipes, tijdens dit Ayurveda retreat. Kijk naar de verschillende menstypes – Vata, Pitta en Kapha – en ontdekt wat jij nodig hebt om (weer) in balans te komen en te blijven. 

Doe mee met dit mooie weekend in het Lichthuis.

Intentie retreat – Het Lichthuis – Zandvoort aan zee – Loed & Gitty

10 – 12 januari 2025

Geef geïnspireerd richting aan je leven en begin 2025 met intentie. Hoe kan je de afleidingen van het leven weerstaan als je niet weet waar je prioriteiten liggen en constant blind je vind-ik-leuks en dislikes volgt. Wat voor dag wil je hebben? Hoe wil je je voelen? Wat maakt je gelukkig?  Waar je aandacht gaat, prana (energie) gaat.

Dit is een organisch retreat. We gaan heel veel delen, maar we gaan het met elkaar doen. Een heerlijk begin van het nieuwe jaar. 

Yoga retreat Tenerife

Yoga retreat met Loed – Mandala de Masca – Tenerife

5 – 12 oktober 2025

Gelegen boven de Masca kloof van Tenerife gaan we alweer voor de vijfde keer de diepte in met Yoga.

Mandela de Masca ligt op de mooiste plek van Tenerife. Ik ben hier zo graag om de teachings, yoga en liefde voor natuurlijk eten te delen. Midden in de natuur, in een heerlijk warm klimaat, kun je ontspannen en op avontuur naar binnen.

Ayurveda retreats en cursussen in Marokko – Nieuwe plannen

Nieuwe plannen en data volgen

Wil jij je ook weer verwonderen als een kind? Je ogen uitkijken, intens genieten en alles wat je meemaakt in rust verwerken. Ga dan mee naar Marokko.

Mediteren onder de maan en sterren? Of juist een Ayurveda cursus volgen en Marrakech ontdekken? Yoga in het Atlas gebergte? Of juist richting zee en het mooie Essaouira ontdekken. Ik hoor graag van je wat jouw wensen zijn voor 2024

Ayurveda retreats in Marokko

Restorative yoga en wisdom talk – Halve dag retreat – met Evalien Slinkert

3 september 2023 (VOL)

In het najaar van 2023 begint onze gloednieuwe restorative yoga opleiding: pad van rust, vrijheid en licht. Ter introductie van de opleiding, maar ook als een heerlijke middag op zich, organiseren wij yoga retraites van een halve dag. 

Heerlijke, lange middag vol restorative yoga, moving mediation, zelfonderzoek en inspiratie