Wahé mini-guide

Boekje vol dierbare routines en rituelen

Ontdek wat een (Ayur)Vedische levensstijl voor jou kan betekenen of verdiep je verder in deze oceaan van kennis en wijsheid. Ik hoop dat je aan het eind van het lezen geïnspireerd bent om de mooie routines toe te passen. Je zal al snel (meer) rust, verbinding en balans ervaren.

Je bent welkom op één van mijn retreats, restorative yoga opleiding of de 200u vinyasa flow opleiding; pad van rust, vrijheid en licht voor. Hier gaan we echt de diepte in en iedereen is welkom.

Er is ook een mooi online Wahé programma in ontwikkeling en ik kan niet wachten om deze met jullie te delen.

Ik ben hier voor jou! Dus heb je een vraag, voel je altijd vrij contact op te nemen.

Voor nu hoop ik dat je geniet van de Wahé mini-guide met dierbare routines & rituelen. Probeer het uit en merk het verschil. Ik ben heel erg benieuwd. Ik vind het leuk als je je ervaring deelt op insta, tag dan @wahe.retreats, dan geniet ik met je mee.

Wahé, liefs Gitty

Join de Wahé Tribe + ontvang gratis de Wahé guide vol inspiratie

voor momenten van rust en verbinding.

(Ayur)vedisch samenzijn – VOL – nieuwe data staan op de planning

Laten we samen kijken naar wat een (Ayur)Vedische levensstijl voor jou kan betekenen.

Woensdagavond 24 mei van 19:30 – 21:45 is de volgende mogelijkheid om samen te komen in mijn knusse ruimte hier in Baarn. Alles wat je nodig hebt, zoals de hand-out, mat, bolster, zijn aanwezig.

Heb je het met aandacht gemaakte Wahé boekje vol routines en rituelen al download. Ik heb het met veel liefde gemaakt en er is zoveel meer over te vertellen en te beleven.

Achter elke pagina ligt nog een schat van wijsheden en die deel ik graag met jou. Wat zou een goed ochtend ritueel zijn voor jou? En wat heeft dat te maken met jouw unieke constitutie?

We oefenen samen de verschillende pranayama’s (ademoefeningen) uit het boekje en je leert welke pranayama je het beste op welk moment doet. Het brengt je terug naar het vredige midden.

Leer hoe je op jouw manier goed de dag kan verwerken en wat een fijne, ondersteunende restorative houding en meditatie kan zijn. Ik ga zoveel mogelijk delen, maar we gaan ook doen. Ervaren. Tot rust komen.

Blad wat valt…

Herken je deze pagina uit het boekje? Laat het een ingang zijn voor zelfonderzoek en je mooiste avontuur naar binnen. We gaan er met elkaar uitgebreid naar kijken en onderzoeken wat het voor jou betekent. Als dit echt gaat ‘vallen’, dan verandert het je leven voorgoed. Je gaat zoveel meer liefde, rust en vertrouwen ervaren.

Uit het boek;

Wat als je niet langer speciaal hoeft te zijn.

Wat als je er volledig mag zijn, precies zoals je bent.

Je niet langer  gevangen zit in de  illusie van controle en afgescheidenheid. Je gaat zien dat je deel uitmaakt van het hele universum, zoals de golven van de zee, de wind door de bladeren, de zon die schijnt en de maan die koelt.

Dat is het gevoel van Wahé, Yay, verwondering. Je ziet in alles het ene. Het leven. De mysterie.

Live

Woensdagavond 24 mei
19:30 – 21:45
Investering is € 35,- 

Trek gemakkelijke kleding aan, zodat je vrij kan bewegen.

Er is een oceaan van kennis en natuurlijke wijsheid en ik ben zo dankbaar dat ik dit met jullie mag delen. We zijn allemaal onze eigen healers, we hebben enkel de juiste tools nodig.

Laat maar horen als ik iets voor je kan betekenen. Gaat zo mooi en fijn worden.